Multifocale bril

Multifocale bril kopen in Rotterdam

Steeds meer mensen komen voor een multifocale bril naar onze winkel in Rotterdam. En dat is niet gek. Ons assortiment van multifocale brillen is namelijk met de grootste zorg samengesteld en nog eens erg betaalbaar ook. Om u hierover te informeren, bespreken we in dit artikel alles over multifocale brillen. Van de voordelen tot de freeform glazen van brilerbij, en van de prijs tot de vele extra’s. Wilt u al direct een bril aanschaffen? Kom dan gerust langs bij Brilerbij Opticiens te Rotterdam.

Een multifocale bril is een bril met multifocale glazen. Dergelijke glazen hebben een bijzondere eigenschap. Ze stellen u namelijk in staat om op alle afstanden scherp te zien. De sterkte in een multifocaal glas kent immers een bepaald verloop. Bovenin is de sterkte bedoeld voor veraf, middenin voor tussenafstanden en onderin voor dichtbij. Dit is natuurlijk een groot voordeel, omdat het door de multifocale bril niet meer nodig is om voor verschillende afstanden telkens van bril te wisselen. U heeft simpelweg één bril die geschikt is voor alle doeleinden.

Multifocale freeform glazen

Freeform glazen vormen de laatste technologische ontwikkeling op het gebied van multifocale brillen. Vaak wordt de nieuwste technologie gekenmerkt door de hoogste prijs. Voor freeform glazen komt dat in veel gevallen bijvoorbeeld neer op honderden euro’s. Bij Brilerbij Opticiens is dat echter zeker niet het geval. Sterker nog, onze multifocale brillen zijn standaard uitgerust met freeform glazen. Daarvoor hebben we verschillende goede redenen, want deze glazen bieden een:

  1. Ruime kijkzone;
  2. Ruime leesgebied;
  3. brede overgangszone;
  4. snelle gewenning.

Multifocale brillen voor lage prijs

Met de diverse voordelen van een multifocale bril en de freeform glazen waarmee deze is uitgerust, zou u wellicht verwachten dat de prijs behoorlijk hoog ligt. Bij Brilerbij Opticiens ligt dat echter anders. Voor een prachtig montuur voor uw multifocale bril betaalt u bij ons namelijk slechts 79 euro. Ook de prijs voor de multifocale glazen ligt laag, want die komt op 159 euro. Voor een totaalprijs van 238 euro heeft u dus al een kwalitatief hoogwaardige multifocale bril. En daar blijft het niet bij…

Multifocale bril met extra’s

Hoewel u het met een lage prijs van slechts 238 euro niet verwacht, profiteert u nog eens van leuke extra’s ook. Zo zijn onze multifocale brillen ontspiegeld en voorzien van een kraswerende laag. Bovendien zijn ze indien nodig uitgerust met verdunde glazen.

Overtuigd? Kom langs in Rotterdam!

Bent u overtuigd van de meerwaarde van een multifocale bril? En dan in het bijzonder van een multifocale bril van Brilerbij Opticiens? Kom dan gerust eens langs in onze winkel in Rotterdam. Daar kunt u namelijk terecht voor advies en kunt u tevens de zeer uitgebreide collectie multifocale brillen ‘in real life’ bewonderen. Zoals u dan zult zien, zijn de mogelijkheden qua montuur immers eindeloos! Voor wat betreft de glazen ligt dat anders. We hebben namelijk zeer zorgvuldig voor 1 soort multifocale glazen gekozen, zodat we tegen een erg scherpe prijs de hoogste kwaliteit aan kunnen bieden. Tot ziens in onze brillenwinkel in Rotterdam!