V
T
O

Bril uitproberen

 
  

Onze Glazen 

kodak glazen

Brilerbij.nl garandeert goede kwaliteit van de glazen. Wij bestellen al onze glazen bij erkende bedrijven zoals Kodak. Om deze reden staan wij garant voor ons product.

Onze glazen zijn inclusief: ontspiegeling,dunne index, kraswerendelaag, antistof, water en olieafstotendelaag, UV 400 bescherming en 1 jaar kwaliteitsgarantie.

Brilerbij.nl werkt uitsluitend met kunststof glazen.


Voordelen kunststof glazen:

- licht van gewicht
- makkelijk te slijpen 
- breukbestendig
- splintervast


Bij Brilerbij.nl krijgt u bij elke sterkte die boven de 2.5 dioptrie uitkomt dunne glazen, dit is inclusief de standaard prijs vanaf € 59,-Wij kunnen onze goedkope prijzen hanteren omdat wij groot inkopen en een goede regeling hebben met onze leveranciers. Hierdoor kunnen we de prijzen laag houden en kunt u profiteren van onze goedkope en complete brillen. Brilerbij.nl biedt 1 jaar kwaliteitsgarantie aan op de glazen.


 

  

Wist je dat...? 

Er zijn zoveel verschillende soorten glazen, dat als je een bril koopt en advies krijgt over de soorten glazen en u sterkte, dan begrijpt u soms niet meer wat en waarom?

 

Hier volgt een kleine uitleg: 

Bij lage sterktes onder de 2.5 dioptrie, heeft u geen dunne of dunnere glazen nodig, maar zodra u 2.5 dioptrie of hoger heeft dan zijn er een paar keuzes die u kunt maken. Spherishe dunne glazen, maar ook Aspherishe dunne glazen! Meestal krijgt u te horen dat dunne glazen mooier zijn maar dat is niet de hoofdreden. De reden om dunnere glazen te nemen heeft met u kijkgebied te maken en vooral uw perifiere (zijkanten) gebied.

 

Hoe dunner de glazen zijn, hoe breder het kijkgebied en dus hoe meer u de zijkanten van de glazen kunt gebruiken. Bij Aspherishe glazen is het ontwerp wat vlakker om meer perifiere zicht te bieden,waardoor u een breder kijkgebied krijgt. Met andere woorden: hoe dunner de glazen zijn, hoe breder uw kijkgebied is. Dat is de eigenlijke reden om voor dunnere glazen te kiezen. Maar natuurlijk ook hoe dunner, hoe mooier en lichter de bril is.


Bij Brilerbij.nl kijken onze specialisten welke glazen voor u het beste zijn, zodat wij u altijd het optimale kijkplezier geven.