V
T
O

Bril uitproberen

Levering & Garantie

      Levering

Bij Brilerbij betaalt u voor verzending binnen Nederland een vaste bedrag van €5,50 en naar Belgie €8,50 . Voor de kant en klare leesbrillen betaalt u binnen NL een vatse bedrag van €3,50Nadat uw bril gemaakt is, wordt deze direct verpakt en naar u toe gestuurd. De bestelling is snel, gemakkelijk en veilig. Gedurende het leveringsproces heeft u een maximale bescherming tegen beschadiging tijdens het transport van uw bril. Voor het maken van uw brill(en), nemen we de tijd die daarvoor nodig is. De levering van een enkelvoudige bril duurt 5-10 werkdagen (indien er een weekend tussen zit, kan dit door postNL / DHL 2 dagen langer duren) en 10 werkdagen bij een multifocale bril. De levering van uw bestelling vindt plaats via PostNL / DHL. Wij laten u de keuze om uw zending bij u thuis of op uw werk te ontvangen. Voor meer informatie verwijzen we u naar onze algemene voorwaarden.


Overzicht van de leveringsperiode

Ongeveer 1-6 werkdagen voor de bestelling en de levering van de glazen (enkelvoudige bril).
Ongeveer 1-2 werkdagen voor het maken van de bril en de laatste kwaliteitscontrole (enkelvoudige bril).
Kwaliteitscontrole door onze opticiens.
Ongeveer 1-2 werkdagen voor de levering.
Verzending met  Postnl binnen Nederland
In geval van vertraging, twijfel niet om contact met ons op te nemen via info@brilerbij.nl


Kwaliteitsgarantie

Brilerbij.nl geeft u op elke bril 1 jaar kwaliteitsgarantie op productie- en materiaalfouten. Deze geldt niet indien de fouten/breuken zijn veroorzaakt door onjuist gebruik. De kwaliteitsgarantie geldt zowel op het montuur als op de glazen. brilerbij.nl is gehouden aan de wettelijke "verborgen gebreken garantie,art 7:15 lid 1" die de vergoeding van duidelijke defecten en/of verkeerde leveringen garandeert. In dit opzicht erkent de klant dat de foto's van de producten op de website niet van contractuele aard zijn en dat de naleving wordt beoordeeld op de criteria "model, kleur en sterkte" zoals bevestigd in de door de klant goedgekeurde algemene voorwaarden. Mail ons altijd voordat u een bril terugzend voor een garantiegeval info@brilerbij.nl


Niet tevreden, geld terug garantie

Als u niet tevreden bent, (alleen aankopen via de webshop) kunt u in sommige gevallen uw bril binnen 30 dagen terugsturen (ingaand vanaf de ontvangstdatum van uw product) naar onderstaand adres. Zodra Brilerbij.nl de bril in goede staat heeft ontvangen krijgt u uw aankoopbedrag teruggestort op de betaalrekening die bij ons bekend is. Voordat u de bril terugstuurt dient u brilerbij.nl elektronisch (per e-mail) info@brilerbij.nl op de hoogte te stellen van uw retourzending met vermelding van de reden. (normaliter kun je geen beroep doen op het wettelijke herroepingsrecht, dit omdat maatwerk producten "zoals de glazen op uw sterkte" hiervoor zijn uitgezonderd).
Om u als consument tegemoet te komen mag u toch op sommige producten gebruik maken van de 100% tevredenheidsgarantie dit geldt alleen 
op de:
- Enkelvoudige brillen en Kant en klare Leesbrillen 
- Voor de kant en klare Leesbrillen geldt dat u altijd recht heeft op de "niet tevreden geld terug garantie"
- Voor de enkelvoudige brillen geldt dat
 iedere klant heeft slechts één keer recht op de garantie "niet tevreden, geld terug garantie" Dit geldt alleen voor de enkelvoudige brillen op sterkte die met een recept zijn aangeschaft. 
Wanneer kunt u geen gebruik maken van de "niet tevreden geld terug garantie"
- Als u een multifocale bril aanschaft dan geldt de garantie voor de multifocale glazen (zie garantie multifocale glazen).
- Als u bij de enkelvoudige brillen voor een extra optie heeft gekozen zoals (recept glazen, meekleurende glazen, extra dunne glazen 1.67).
- Als u een bril in de winkel heeft aangeschaft.
De klant erkent te zijn geïnformeerd dat de garantie "niet tevreden, geld terug" slechts één keer van toepassing is (deze geldt slechts voor 1 bril). Wanneer niet wordt voldaan aan één of meer van bovengenoemde voorwaarden, erkent de klant dat Brilerbij.nl zich het recht voorbehoudt deze vergoeding niet te geven, zonder hiervoor aansprakelijk te kunnen worden gesteld.
De verzending dient het volgende te bevatten:
De bril (in de staat waarin de klant deze heeft ontvangen) inclusief alle onderdelen (originele verpakking, verzendnota, eventuele accessoires,een kopie van de aankoopfactuur ). Als het product sporen vertoont waaruit blijkt dat het gebruik ervan verder ging dan opzetten en uitproberen, kan dit ertoe leiden dat wij geen vergoeding gevenDe kosten voor het retour zenden van de bril komen ten laste van de klant, niet voor Brilerbij.nl.
 Garantie multifocale glazen
Elke klant heeft recht op 2 maanden wengarantie en 1 jaar kwaliteitsgarantie, indien de klant niet kan wennen aan de mutifocale glazen heeft deze het recht om ze terug te sturen en 2 brillen onder garantie te ontvangen 1 leesbril en 1 bril voor afstand. De klant dient het altijd per mail info@brilerbij.nl aan onze klantenservice door te geven voordat de bril terug gestuurd kan worden, de medewerker van de klantenservice zal de verdere stappen verder toelichten.

 

Neem contact met ons op voor vragen

Als u vragen heeft neem gerust contact met ons op via info@brilerbij.nl of bel ons 010-7370812  Wij zijn van dinsdag tot zaterdag bereikbaar van 12:00 tot 17:00

Brilerbij.nl
zwart janstraat 20-A
3035 AS Rotterdam