V
T
O

Bril uitproberen

Kom langs in onze Winkel in Rotterdam

Wellicht kent u Brilerbij Opticiens al van het internet. Online kunt u namelijk bij ons terecht voor een uitgebreid assortiment brillen tegen zeer interessante prijzen. Wat online mogelijk is, kan natuurlijk ook ‘offline’. Daarom bent u meer dan welkom bij ons in de winkel in Rotterdam. Daar kunt u het gehele winkel assortiment met eigen ogen bekijken, zodat u eenvoudig kunt achterhalen welke bril nu het beste bij u past. In de winkel kunnen we u uiteraard een passend advies geven en uiteraard gratis uw ogen opmeten. Ook in de winkel van Brilerbij Opticiens zijn de prijzen erg interessant. Zo heeft u voor €79,- al een complete bril op sterkte, maar kunt u voor dezelfde prijs ook een kinderbril op sterkte verkrijgen. Mocht u een multifocale bril nodig hebben, dan bedraagt de prijs €149,- per paar voor de multifocale glazen. Een groot voordeel van Brilerbij Opticiens is dat de genoemde prijzen altijd inclusief ontspiegeling en dunne glazen (index 1.60) zijn. Onze brillen collectie in de winkel is uniek en niet het zelfde als in onze webshop,in onze winkel verkopen wij onder andere de design brillen van Montana eyewear, Carrera, Boss orange, Tommy Hilfiger en Koopy kids eyewear.

 Wacht dus niet langer en kom langs in onze winkel. Tot ziens in de winkel!


Complete bril op sterkte voor €79,-
Inclusief ontspiegeling en dunne glazen
Dat een bril niet duur hoeft te zijn, wordt maar weer bewezen door Brilerbij Opticiens. Bij ons is het namelijk mogelijk om voor slechts €79,- een complete bril op sterkte aan te schaffen. Daarbij kunt u nietalleen kiezen uit een prachtige collectie met moderne monturen, maar zijn ontspiegeling en dunne glazen (index 1.60) nog inbegrepen ook. Zo kunt u voor een erg lage prijs de voor u perfecte bril uitkiezen waar standaard zeer interessante extra’s bij zijn inbegrepen. Anders dan bij vele andere opticiens zijn er bij ons geen verborgen kosten. Wanneer u kiest voor Brilerbij Opticiens weet u dus van tevoren wat u gaat betalen voor uw bril. Om die bril die goed op uw wensen aansluit te kunnen uitkiezen, ben u uiteraard altijd van harte welkom in onze winkel waar u de complete collectie kunt bekijken.


Kinderbril op sterkte voor €79,-

Inclusief ontspiegeling en dunne glazen

U bent niet alleen zelf van harte welkom bij Brilerbij Opticiens, maar wij verwelkomen ook graag uw kind of kinderen. We hebben namelijk een grote collectie kinderbrillen, waarvoor - zoals u dat van ons gewend bent - geldt dat we u erg voordelig kunnen helpen. Binnen onze collectie leuke kinderbrillen zal uw kind vast en zeker de bril van zijn of haar dromen vinden. Dat is niet enkel een groot voordeel voor uw kind, maar ook voor u. Een kinderbril op sterkte kost bij Brilerbij Opticiens namelijk slechts €79,-. Wederom gaat het hierbij om een bril inclusief ontspiegeling en dunne glazen (index 1.60). U kunt dus met het gehele gezin bij ons terecht wanneer u op zoek bent naar een goede, maar betaalbare opticien. Benieuwd naar onze leuke collectie kinderbrillen? Kom dan gerust eens een keer langs in onze winkel!


Multifocale freeform glazen voor slechts €159,-
Inclusief ontspiegeling en dunne glazen
Naast een complete bril op sterkte voor uzelf en uw kinderen kunt u bij Brilerbij Opticiens ook terecht voor een bril met multifocale freeform glazen van het merk kodak. Met een multifocale bril kunt u zowel dichtbij als veraf goed zien, wat natuurlijk een groot voordeel is. Zoals u wellicht wel weet, bestaat een multifocaal glas daarom uit twee verschillende gedeeltes. Hoewel een multifocale bril wat complexer is dan een ‘normale’ bril, weten we ook voor multifocale brillen de prijs erg interessant te houden. U heeft dan ook voor slechts €238,- een complete bril met multifocale glazen. Ook in dit geval geldt dat u uit een uitgebreide collectie moderne monturen kunt kiezen. Daar komt bij dat een multifocale bril, net als al onze andere brillen, inclusief ontspiegeling en dunne glazen (index 1.60) wordt geleverd. Wanneer u op zoek bent naar een mooie multifocale bril is het dus zeker de moeite waard om de winkel van Brilerbij Opticiens te bezoeken.


Zwart janstraat 20a

3035AS Rotterdam

010-7370812    


    Openingstijden

    maandag        : gesloten

          din t/m don      : 10:00 - 17:30

          vrijdag             : 10:00 - 18:00

          zaterdag          : 10:00 - 17:00

   zondag            : gesloten