V
T
O

Bril uitproberen

 

Kom in onze winkel de online brillen collectie passen

Een bril kopen blijft natuurlijk relatief persoonlijk. De ene kleur staat u bijvoorbeeld beter dan de andere, en ook het ene montuur is niet even geschikt voor u als het andere. Daarom is het belangrijk om goed over dergelijke zaken na te denken. Online een bril kopen lijkt dit alles in sommige gevallen niet makkelijker te maken. Brilerbij.nl maakt daar met enkele services echter een einde aan. Zo kunt u niet alleen meerdere brillen thuis passen, maar is bij ons in de winkel brillen passen ook mogelijk.

Bij ons in de winkel brillen passen
Zoals hierboven is beschreven, blijft het voor sommige mensen gewenst om eerst een bril te passen alvorens hem daadwerkelijk aan te schaffen. Daarom is het bij ons mogelijk om een drietal brillen uw kant op te laten komen, zodat u die thuis 4 dagen kunt uitproberen. Daarnaast hebben we echter een nog uitgebreidere service. In dat geval kunt u bij ons in de winkel langskomen en kunt u dus op locatie onze online brillen collectie passen. Daarbij kunt u werkelijk alles uitproberen en passen, zodat u vrijwel gegarandeerd de perfecte bril zult vinden.

Afspraak maken of gewoon binnenstappen?
Wilt u bij ons in de winkel onze online collectie brillen passen? Kom dan langs in onze winkel in Rotterdam om onze ruime brillen collectie te bekijken. Wilt u er zeker van zijn dat wij de brillen die u online heeft gezien ook in de winkel hebben? Dan is het beste om een afspraak te maken. Zo kunnen wij de brillen die wij mogelijk niet op voorraad hebben bestellen. Op die manier zijn we goed voorbereid en kunnen we u perfect helpen bij het selecteren en vinden van de juiste bril. U kunt ook gewoon langskomen in de winkel zonder aspraak, wij hebben namelijk een ruime collectie kinderbrillen, herenbrillen en damesbrillen in de winkel hangen die u kunt bekijken!

Hoe gaat het te werk als u een afspraak wilt maken:
Stuur ons per mail info@brilerbij.nl, chat of via Facebook een bericht met de datum en tijd wanneer u langs zou willen komen en wij zullen dan een afspraak met u inplannen.

Vermeld in uw bericht de volgende gegevens:

  • Datum en tijd wanneer u zou willen langskomen;
  • Voornaam, Achternaam; 
  • Telefoonnummer; 
  • De namen en referentie codes van de brillen (max. 3) die u zou willen passen.

Zodra wij deze gegevens zijn ontvangen zullen wij de brillen klaarleggen.

U kunt ons vinden aan de Zwart Janstraat 20A / 3035AS Rotterdam - Brilerbij Opticiens

brilerbij.nl de online brillen shop van Nederland!