V
T
O

Bril uitproberen

                                                          

Multifocale bril


Een multifocale bril is een bril met
multifocale glazen. Het helpt u om zowel bijziendheid als verziendheid te corrigeren. Met dit soort glazen ziet u vanaf elke afstand met één enkele bril scherp. Dit is niet het geval met een normale leesbril.


Multifocale glazen van Brilerbij.nl
Brillen met multifocale glazen zijn onder andere erg geschikt bij ouderdomsverziendheid. Een multifocale bril geeft namelijk scherp zicht op alle afstanden: dichtbij, veraf en daartussenin. Het stelt u in staat om meer dan één sterkte in het glas te bouwen. Hierdoor heeft u slechts één bril nodig voor verschillende doeleinden. In de verte ziet u alles en ook tijdens het lezen en wanneer u kijkt naar een beeldscherm lukt dat met multifocale glazen. Bij Brilerbij Krijgt u altijd multifocale freeform glazen van kodak, dit houdt in dat u glazen krijgt conform de laaste technologie met een ruime leesgebied en kijkgebied en een natuurlijke overloop van afstand naar dichtbij. Onze multifocale glazen kosten €159,- per paar. Deze glazen zijn inclusief ontspiegeling en verdunde glazen (index 1.6). Dus u heeft al een complete multifocale bril voor slechts €218,- (voorbeeld: montuur €59,- + multifocale glazen €159,- = €218,-)

Wennen aan een multifocale bril
De meeste mensen moeten vaak aan een multifocale bril wennen. Je moet door een bepaald deel van het glas heen kijken, om hetgene waar je naar kijkt scherp te zien. Onderin zit het leesbrilgedeelte, zodat u voor dichtbij onder door het glas moet kijken. Voor verderaf moet je weer hoger kijken en halverwege is er een overgang. Deze veranderingen kosten vaak enige tijd voordat u gewend bent uw ogen zo te bewegen. Daarom krijgt u bij Brilerbij.nl twee maanden garantie om te wennen.

 

Multifocale bril gratis thuis uitproberen of in de winkel bekijken

Als u een multifocale bril heeft uitgekozen kunt u deze samen met nog 2 andere brillen gratis thuis uitproberen. Zo kunnen wij de hoogte van de glazen vaststellen en ziet u welke bril het meest geschikt voor u is (zie stappenplan multifocale bril bestellen) U kunt natuurlijk ook in onze winkel langskomen om onze ruime collectie multifocale brillen te bekijken. Wij maken het voor u dus zo makkelijk mogelijk. Hierdoor bent u zeker weten tevreden met uw bril en kijkt u welke bril het beste bij u past en het prettigst zit.

Als u uw multifocale bril aan het uitproberen bent dient u te letten op de volgende zaken:

  • - Voor zicht veraf kijkt u door de bovenkant van het glas

  • - Voor zicht dichtbij kijkt u onderin de glazen

  • - Voor zicht op tussenafstand kijkt u in het midden van het glas

De grootte van het montuur heeft een belangrijke invloed op hoe comfortabel de multifocale glazen kijken. Als het montuur klein is, moet de overgang in het brillenglas voor het gebied voor veraf naar dat voor dichtbij, wel klein zijn. Dat is vermoeiender met kijken en dus moeilijker om aan te wennen.


Multifocale bril bestellen
Bestel nu heel eenvoudig in onze webwinkel de multifocale bril die het best bij u past. Kijkt u gerust eens rond in ons assortiment. Mocht u nog vragen hebben dan kunt u altijd vrijblijvend contact met ons opnemen.