V
T
O

Bril uitproberen

kinderbrillen online

Kinderbrillen online

Wanneer u op zoek bent naar een bril voor uw kind komt daar veel bij kijken. Waar moet u op letten bij het kiezen van een juiste kinderbril? Brilerbij.nl verkoopt kinderbrillen online. Wij vertellen u alles over de verschillende factoren die meewegen in uw beslissing.

De volgende factoren zijn van belang bij het kopen van kinderbrillen online:

  • Draagcomfort
  • Formaat
  • Kleur en montuur

Het is belangrijk bij een kinderbril dat deze niet afglijdt tijdens het spelen. Daarnaast mogen de pootjes geen oncomfortabele druk veroorzaken aan de zijkant van het hoofd. De neusbrug van kinderbrillen dienen bovendien een zo groot mogelijk contactoppervlak te hebben. Bij hele jonge kinderen is dat erg belangrijk, omdat zij nog geen ontwikkelde neusbrug hebben waar een bril op kan rusten. Tevens wordt hierdoor het gewicht van de bril beter verdeeld.

Het formaat van de kinderbril

Het formaat van de bril is afhankelijk van de grootte van de oogkassen en de afstand tussen de ogen van uw kind. Hiernaast is het belangrijk dat de bril niet op de wangen rust en zo irritatie veroorzaakt. Bovendien mag de bril niet hoger dan de wenkbrauwen zijn en niet breder dan het gezicht. De bril mag niet te groot, maar ook niet te klein zijn. Uw kind moet in alle richtingen kunnen zien en mag geen last hebben van de bril.

De kleur en montuur

Bij het zoeken van kinderbrillen online, let uw kind waarschijnlijk vooral op de kleur en het montuur. Voor een kind is dit vaak één van de meest doorslaggevende factoren bij de keuze. Uw kind zal de bril zeker gaan dragen als hij of zij de kleur mooi vindt. Ook moet het montuur zelf bij het gezicht passen en uiteraard comfortabel zitten.

Kinderbrillen online van Brilerbij.nl

Als uw kind samen met u de keuze mag maken, bent u er zeker van dat uw kind de bril met trots zult dragen. Kijk daarom vandaag nog de kinderbrillen online in onze webwinkel. De levertijd bedraagt slechts 1 week en dan zal uw kind zijn of haar bril al kunnen laten zien aan iedereen.