V
T
O

Bril uitproberen


Goedkope lenzen

Brilerbij.nl is de webwinkel waar u verschillende soorten contactlenzen vindt. Ons aanbod is erg divers en u vindt dan ook zeker het type contactlens dat het beste bij u past

Wanneer u goedkope lenzen koopt bij Brilerbij.nl profiteert u van de volgende voordelen:

  • Kwaliteit voor een scherpe prijs
  • - Meer dan 20 jaar ervaring
  • - Klantgericht
  • - Goede service
  • - 24/7 bereikbaar
  • - Tot 60% goedkoper dan de opticien

Verschillende goedkope lenzen

In ons assortiment contactlenzen vindt u een ruime keuze. Bij ons vindt u onder andere de volgende goedkope lenzen: daglenzen, 2-weekslenzen en maandlenzen. Daglenzen zijn zachte contactlenzen die u maar een dag draagt. Hierbij heeft u geen lenshouder en lensvloeistof nodig, omdat u iedere dag nieuwe en schone lenzen in uw ogen heeft. Onze 2-weekslenzen leveren wij van het merk Acuvue. Als u veel last heeft van droge ogen dan zijn deze lenzen zeer geschikt voor u. Ze hebben namelijk een hoge zuurstofdoorlaatbaarheid, wat gezonder voor de ogen is. Het voordeel van maandlenzen is dat u deze meerdere weken achter elkaar gebruikt. Deze zult u wel dagelijks moeten schoonmaken met lenzenvloeistof.

Torische- en multifocale lenzen

Torische lenzen zijn zachte contactlenzen die de afwijking aan uw oog corrigeren. Bij deze afwijking, astigmatisme, ziet u zowel van dichtbij als van veraf niet scherp. Een torische lens verbetert uw kijkcomfort aanzienlijk. Multifocale lenzen zijn lenzen met een geleidelijke overgang van de afstandssterkte naar de leessterkte.

Dag- en nachtlenzen

Onze dag- en nachtlenzen kunnen continu worden gedragen, zelfs tijdens het slapen. Deze contactlenzen draagt u maximaal 30 dagen en 29 nachten voordat u ze weggooit en vervangt voor een nieuw paar.

Goedkope lenzen kopen

In onze webwinkel bestelt u snel, gemakkelijk en veilig. U betaalt bovendien eenvoudig met iDEAL, PayPal of via een overschrijving. Bent u op zoek naar goedkope lenzen? Bekijk dan nu het uitgebreide assortiment van Brilerbij.nl.