V
T
O

Bril uitproberen

 

 

Privacy Beleid


Website: www.brilerbij.nl
Adres: Zwart Janstraat 20A, 3035AS, Rotterdam
Klantenservice: info@brilerbij.nl

KvK-nummer:  61784028
Btw-nummer is: NL171995399B01

Bank nr: NL90INGB0006088933 / BIC: INGBNL2A


Bij elk bezoek aan onze website herkent onze webserver alleen automatisch uw domeinnaam en niet uw e-mailadres.
Bij een bezoek aan onze website bewaren wij
• uw domeinnaam, maar niet uw e-mailadres
• uw e-mailadres wanneer u mededelingen/vragen plaatst op deze website
• alle informatie met betrekking tot de pagina's die u op onze site geraadpleegd heeft

Deze informatie wordt gebruikt
• voor intern gebruik om uw bestelling af te handelen, en wordt daarna verwijderd
• om de inhoud van onze website te verbeteren
• om de inhoud en de lay-out van onze pagina's te individualiseren voor elke individuele bezoeker
 om u later te contacteren voor marketingdoeleinden. De informatie wordt alleen intern gebruikt en wordt niet doorgegeven aan andere organisaties voor commerciële doeleinden.

Op deze site gebruiken we cookies (een cookie is een klein bestand dat verstuurd wordt door een Internetserver en dat zich op de vaste schijf van uw computer installeert. Dit bestand houdt de sporen bij van de bezochte Internetsite en bevat een aantal gegevens over dit bezoek)
• om uw voorkeuren te registreren
• om u bij een volgend bezoek aan onze site op de hoogte te stellen van nieuwtjes die u zouden kunnen interesseren
• om uw vroegere activiteiten op de site te registreren, om u vervolgens bij een volgend bezoek een betere dienstverlening te bieden

We hebben geen partnerschappen of speciale relaties met derden op het internet.

Als wij uw gegevens overdragen of ontvangen op onze website, gebruiken wij altijd de coderingstechnologieën die erkend worden als gangbare standaard binnen de IT-sector.
Als wij bepaalde kritieke informatie ontvangen of overdragen, zoals bijvoorbeeld financiële informatie of gezondheidsinformatie, gebruiken wij een beveiligde server. U wordt hiervan op de hoogte gesteld via een scherm dat afgebeeld wordt op onze site (pop-up).
Wij hebben de nodige veiligheidsmaatregelen ingevoerd om het verlies, het onrechtmatig gebruik, of de wijziging te voorkomen van informatie die wij ontvangen op onze site.

Hoe neemt u contact met ons op in verband met ons privacybeleid ? 
Als u wenst te reageren op ons privacybeleid, kunt u contact met ons opnemen

• Per email: info@brilerbij.nl
• Per brief: Zwart janstraat 20-A, 3035 AS Rotterdam

Over communicatie per e-mail

Als u in de toekomst geen e-mails wenst te ontvangen van ons bedrijf, kunt u contact met ons opnemen op het hierboven vermelde adres.

Over communicatie per brief

Als u ons via het web uw postadres meedeelt, kunt u van ons periodieke mailings ontvangen, met informatie over producten en diensten. Als u dergelijke mailings niet wenst te ontvangen, kunt u contact met ons opnemen op het hierboven vermelde adres..

Over communicatie per telefoon 

Onze klantenservice is bereikbaar op telefoonnummer 010-7370812 van dinsdag t/m zaterdag tussen 12:00 uur en 17:00. Indien u dergelijke telefonische oproepen niet wenst te ontvangen, kunt u contact met ons opnemen op het hierboven vermelde adres. Ons bedrijf kan consumenteninformatie gebruiken voor nieuwe doeleinden die nog niet voorzien zijn in ons privacy-beleid . In dat geval zullen wij contact met u opnemen, alvorens uw gegevens te gebruiken voor deze nieuwe doeleinden, om u op de hoogte te stellen van de wijzigingen in ons reglement voor de bescherming van persoonlijke gegevens, en om u de kans te bieden uw deelname te weigeren.


Op verzoek verlenen wij aan de bezoekers van onze site toegang tot alle informatie die wij van hen bijhouden. Als u toegang wenst tot deze informatie, neem graag contact met ons op via het hierboven vermelde adres.
Op verzoek bieden wij de bezoekers van onze website de mogelijkheid om eventuele onjuiste gegevens die wij van hen bijhouden, te corrigeren. Als u uw persoonlijke gegevens wenst te wijzigen, neem graag contact met ons op via het hierboven vermelde adres.
Als u vindt dat onze site niet in overeenstemming is met ons privacybeleid, neem dan contact op met ons bedrijf, op het hierboven vermelde adres.