V
T
O

Bril uitproberen

Onze HMC ontspiegeling

De glazen van Brilerbij zijn altijd voorzien van een HMC ontspiegeling.HMC is een ontspiegeling die speciaal voor hoogwaardige kunststofbrillenglazen ontworpen is.  Brillenglazen gemaakt van kunststof zijn licht en bieden de brillenglasdrager een aangenaam draagcomfort. Een bril wordt in de regel als aangenaam ervaren als men bijna niet waarneemt dat men een bril draagtTevens zorgt de HMC ervoor dat de brillenglazen drie belangrijke eigenschappen meekrijgen: namelijk een hardlaag, anti-reflexlaag en een clean-effect.


 1. Hardlaag:

Kunststof brillenglazen zijn krasgevoeliger dan minerale glazen. De HMC bevat een hardlaag, die in een innovatief productieproces wordt aangebracht op het glasoppervlak waardoor het glas duidelijk beter tegen krassen bestand is. Naast de hardlaag hebben brillenglazen ook een bijzondere behandeling nodig door de gebruiker. Hoe u het langst plezier heeft van u brillenglazen ervaart u onder onze gebruiksaanwijzing.


  2. Anti-reflexlaag:

Op ieder glasoppervlak treden natuurkundig zichtbare reflecties op. Deze reflecties storen u bij het kijken (u ziet uw oogleden terug in de glazen). Maar ook die gene die naar u kijkt zal storende reflecties waarnemen. Met de HMC van ons worden deze storende reflecties aanzienlijk verminderd tevens krijgt u hiermee tevens uw natuurlijke aanblik terug. 


  3. Clean–Effect:

Door stof, regendruppels, vet etc. ontstaan verontreinigingen op de brillenglazen. De HMC coating van ons verzegeld het glasoppervlak zo dat regendruppels als parels van het oppervlak afglijden. Tevens zijn brillenglazen met een HMC laag van ons vele malen makkelijke en mooier te reinigen.


Gebruiksaanwijzing HMC ontspiegeling

Let u alstublieft op de volgende tip voor een optimaal kijkcomfort met uw brillenglazen.

• Spoel uw brillenglazen voor dat u ze gaat schoonmaken met water af (nooit heet water gebruiken!).

• Poets uw bril vervolgens met een microvezeldoekje die u van ons hebt gekregen.

• Leg uw bril nooit weg op z’n voorkant. Hierdoor kan het oppervlak onherstelbaar beschadigd raken.

• Laat uw bril nooit in de zon liggen.

• Gebruik uw bril niet in b.v. een sauna. Door de aanzienlijke temperatuursverschillen kan uw coating onherstelbaar beschadigd raken.

• Vermijd het gebruik van oplosmiddelen.