V
T
O

Bril uitproberen


 

Zorgverzekering

Maak nu gebruik van uw zorgverzekering. Koop een brilof contactlenzen bij ons en dien de nota bij uw verzekering in. Misschien wordt uw bril of contactlenzen volledig vergoed!. Indien u een bril in onzewinkelaanschaft kunnen wij de vergoeding van de verzekering direct voor u declareren.


Klik op de onderstaande link en bekijk of u recht heeft op een vergoeding voor 2018.

https://www.independer.nl/zorgverzekering/vergoedingen/brillenenlenzen.aspx

Wat krijgt u vergoed voor uw bril of contactlenzen?
Kijk u polis na of u een aanvullende verzekering heeft die brillen of contactlenzen vergoedt.Indien u er recht op heeft mag u zelf beslissen bij welke organisatie u uw bril of contactlenzen koopt.


Wanneer heeft u recht op een vergoeding?
U heeft afhankelijk van uw verzekering eens per jaar, 2 jaar of 3 jaar, recht op een vergoeding uit uw aanvullende pakket. De verzekeringen vragen altijd naar een factuur waar het recept van de bril of contactlenzen vermeld staat. Indien deze er niet is krijgt u geen vergoeding, gelukkig krijgt u bij Brilerbij.nl altijd een factuur met het recept erop vermeld.


Wat is u eigen risico?
U betaalt geen eigen risico voor een bril of contactlenzen.


Wat moet u verder nog weten?
De nota die u van ons ontvangt kunt u gebruiken om bij uw verzekering in te dienen om het betaalde bedrag terug te krijgen. (indien u er recht op heeft)

In de winkel wordt u vergoeding elektronisch ingediend


Klik op de onderstaande link en bekijk of u recht heeft op een vergoeding voor 2018.

https://www.independer.nl/zorgverzekering/vergoedingen/brillenenlenzen.aspx


U moet er wel rekening mee houden dat het uw eigen verantwoordelijkheid is om te achterhalen of u bij uw verzekering recht heeft op een vergoeding voor een bril of contactlenzen uit uw aanvullende verzekering.


Brilerbij.nl: de online brillen shop van Nederland!