V
T
O

Bril uitproberen

Bril of lenzen zelf betalen of een aanvullende verzekering afsluiten? Draag jij (of je kind) een bril of lenzen? Dan weet je als geen ander dat dit de nodige kosten met zich meebrengt. Maar is een aanvullende zorgverzekering afsluiten dan interessant?

4 Leesbril Trends

Geplaatst op
Een leesbril is een teken dat u ouder wordt en het liefst willen we dat zo lang mogelijk uitstellen. Maar u kunt die kleine lettertjes in de krant of op het pak melk toch echt niet meer lezen, dus er moet een brilletje komen. Er zijn echter zoveel leesbrillen, hoe maakt u daar ooit een keuze uit? In dit artikel worden 4 trends op het gebied van leesbrillen behandeld. Zo kunt u straks eenvoudig een keuze maken welke leesbril u gaat aanschaffen.

Heb ik een leesbril nodig?

Geplaatst op
Heb ik een leesbril nodig? Wanneer is een leesbril precies nodig? Aan welke eisen moet u voldoen, wilt u in aanmerking komen voor een leesbril? De ogen zijn een essentieel gedeelte van het lichaam van de mens. Ze zorgen ervoor dat alles in de omgeving goed gezien kan worden en dat er bijvoorbeeld geschakeld kan worden tussen iets in de verte en iets dichtbij. Eigenlijk is het dus een heel bijzonder mechanisme, waardoor uw ogen erg veel kunnen.

Leesbril tips & weetjes!!

Geplaatst op
Met name als mensen ouder worden, ontkomen ze er bijna niet aan: de ogen zijn niet meer wat ze geweest zijn en het wordt steeds lastiger om goed te lezen. In dit geval is er een leesbril nodig. Deze bril fungeert als loep, want hij vergroot de letters. Het is puur een hulpmiddel wanneer de ogen zich instellen op het zien van dichtbij. Het gemis aan scherpte wordt op deze manier gecompenseerd. Waar moet u op letten bij het kopen van een leesbril.

4 Handige Leesbrillen tips!

Geplaatst op
4 handige leesbrillen tips Merkt u dat u moeite heeft met het lezen van teksten, simpelweg omdat u het niet goed ziet? Knijpt u vaak met uw ogen? Waarschijnlijk is het dan hoog tijd voor een leesbril. U zult zich dan misschien wellicht afvragen waar u op moet letten wanneer u een leesbril wilt aanschaffen. Er zijn namelijk vele soorten leesbrillen op de markt en dat maakt de keuze er natuurlijk niet gemakkelijker op. Daarom helpen we u in dit ar
Showing 1 to 5 of 17 (1 Pages)